El passat dissabte, es va celebrar a Dénia el 6e Congres Comarcal del BLOC Nacionalista Valencià on va ser elegit Enric Vengut com a nou Secretari Comarcal ala Marina Alta. Vengut a contat aquesta vegada amb un nombrós grup de militants de la Comarca per al nou executiu.

Entre ells,la Jove Dàmaris Soler que serà la secretaria d’acció electoral comarcal i Xavier Pons que formarà part de la comissió de Política Municipal en l’àrea econòmica. Els dos membres del col·lectiu d’Ondara han mostrat la seua satisfacció per que el nou Secretari Comarcal haja contat amb ells per a la pròxima etapa de l’executiva Comarcal.

Elegits Consellers Nacionals

El 6e Congres ha aprofitat també per elegir als 11 membres comarcals que representaran a la Comarca de la Marina Alta al màxim òrgan de decisió entre congressos del BLOC Nacionalista Valencià que és el Consell Nacional. Així tant Dàmaris Soler com Xavi Pons també han estat elegits per representar a la Comarca en aquest Consell.

Així el Col·lectiu d’Ondara amb els seus dos representants estarà present en les decisions més importants d’ara en davant ja que en aquest moment s’inicia el procés de consolidació tant a nivell Comarcal com Nacional de la Coalició Compromís son el BLOC Nacionalista Valencià es la força més representativa de la coalició.

Tant Dàmaris Soler com Xavi Pons, han mostrat la seua satisfacció per haver estat elegits per als dos òrgans de la formació.