El millor: Per a BLOC-Coalició Compromís l’any 2012, ha estat un any de canvis. La meua tornada a la vida política local, ha estat un pas important a nivell personal i polític. Meditat i unànimement decidit per tots els membres del Col·lectiu Local del BLOC-Compromís, sense cap tipus de trencament ni baralles internes. Però pot ser, el més important es la nova onada de persones que s’han sumat al projecte Compromís en els últims mesos. El mes passat iniciarem els fonaments del projecte Compromís amb la integració del col·lectiu local a la Coalició amb molta gent jove i amb ganes d’engegar aquest projecte i contant amb l’experiència de la gent portem més anys treballant

El pitjor: A nivell general la situació que pateixen molts veïns i famílies senceres al nostre municipi que ens fan replantejar-nos les polítiques municipals. El BLOC-Coalició Compromís ha presentat una proposta que ha estat aprovada per la creació d’un banc d’aliments. Això, fa a penes 4 o 5 anys era impensable. Hem de trazar una fulla de ruta per caminar cap a un model de l’economia del bé comú com per exemple s’ha dut a terme a la localitat de Muro, governada per BLOC-Compromís i que està sent un referent de model a tot l’estat.  A nivell polític, el pitjor ha estat des de fa molts anys l’obscurantisme i el clientelisme que practica el PP a Ondara i la mala gestió. Grans obres, grans projectes que han creat molta despesa corrent en personal i despeses de funcionament. Ara, l’equip de Govern sols pensa en com recaudar més i més per poder fer front a una situació econòmica molt difícil. El deute de la Generalitat amb l’Ajuntament d’Ondara amb vora 1.300.000€  posa en perill la balança pressupostària ja que aquest deute fa que paguem molts interessos als bancs. I com no les retallades en educació, serveis socials, Sanitat i esports que patim diàriament els ciutadans.

Desitgos per al 2013 Seria una falta de responsabilitat no desitjar que aquesta situació canvie. Als ciutadans ja no se’ls pot demanar més i  ara el que hi ha que fer és  treballar des de l’Ajuntament per aportar solucions reals als problemes dels ciutadans.

Bones festes de Nadal i pròsper 2013