austeritat

L’inefable Ximo va explicar ahir en un comunicat de premsa que està per l’austeritat i per això en la campanya d’enguany el Partit Popular utilitzarà els cartells que els van sobrar de la campanya del 2011 i, afirma, no n’hi haurà de nous i reciclarà els vells com a “mostra d’austeritat”. Com és habitual, menteix més que respira, els cartells que van enganxar anit estan impresos enguany, ja que l’eslògan de la campanya “Ximo, Si” és el d’enguany.

Per cert, Ximo, el diccionari defineix austeritat com “qualitat d’auster” i auster com “que viu, que obra, que jutja d’una manera rígida, severa, estricta”; res més allunyat de la teua forma d’actuar.

I ara la cirereta, en eixa mateixa nota de premsa en què destaca la seua intenció d’estalviar diners i restringir les despeses, i fer de l’ “austeritat” la seua norma de conducta, va i anuncia el primer acte de campanya per a demà, dissabte. L’acte serà un míting amb sopar popular (debades, per cert) i un ball amb orquestra en directe per a més de 200 persones. Això sí que és austeritat i no l’estalvi dels cartells.