Moltes gràcies! Heu fet possible el Canvi

resultatsbons2015 Bon dia! Després de la gran nit que vam passar ahir i l’eufòria, ve el moment de la responsabilitat. Volem donar les gràcies a tots els que vau fer costat ahir en la votació i volem dir-vos que treballarem per a què tot el poble independentment de quin siga el seu color polític, canvie el seu somriure. Ara toca posar-se a treballar.

¡Buenos días! Después de la gran noche que pasamos ayer y la euforia, viene el momento de la responsabilidad. Queremos dar las gracias a todos los que ayer nos disteis apoyo ayer en la votación y os queremos decir que trabajaremos para que todo el pueblo independientemente de cual sea su color político, cambie su sonrisa. Ahora toca ponerse a trabajar. resultats-2015 nit

Arxivat en: Actualitat Ondara, Comarcal, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, General, Moviments Socials, Nacional, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *