Ja tenim nou Alcalde Zeus Serrano

Avui podem dir que és un dia més en la història del nostre poble, però voldríem que no fora domes això, voldríem que suposara un abans i un després de les polítiques antigues i unidireccionals que havien format la composició del govern d’aquest poble.
Voldríem que amb el dia d’avui comence un canvi en la manera de fer les coses, un canvi en la manera de resoldre els problemes, i sobretot un canvi en l’actitud dels ondarencs. Deixem els enfrontaments arrere, deixem de ser bons i roïns i convertint-mos tots en ondarencs de nou.
Anem tots a una a portar al nostre poble a on els ondarencs vullguem.
Us presentem al pròxim alcalde d´Ondara. Zeus Serrano.

1face

Arxivat en: Actualitat Ondara, Comarcal, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, General, Moviments Socials, Nacional, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *